Оцветител за дърво Ececolor

Оцветител за дърво Ececolor

Описание:

цвят: 3100 Орех – 3200 Светъл орех – 4000 Лешник – 5100 Дъб – 6100 Махагон - 7800 Череша – 8000 Кестен - 1000 Бял – 7500 Венге – 9000 Черен

Оцветител за дърво Ececolor Erco е бързосъхнещ, концентриран оцветител, с неизбледняващи цветове. Може да се разрежда до постигане на желаната сила на цвета чрез добавяне както на разредител, така и на вода. Може да се използва като оцветител под целулозни, полиуретанови или полиестерни системи. Оцветява дървената повърхност, прониквайки дълбоко в порите на дървото. Не избледнява и не се влияе от последващи слоеве. За постигането на различни нюанси, цветовете могат да се смесват помежду си. Предназначен за полагане върху всякакъв вид масивни повърхности от дърво и дървени облицовки, за вътрешна употреба, преди прилагането на запълващи лакове. За придаване на цвят на запълващи и финишни лакове може да се добавя в 3 % съотношение.

Технически характеристики

Плътност (g/cm²) (20°С) 0,93 – 097 (в зависимост от цвета)
Разход (g/m²) 80 – 100
Не полепва прах (20°С) 1 – 2 часа
Съхнене (20°С) 20 – 30 минути

Начин на приложение:

Оцветител за дърво Ececolor Erco се разрежда до постигане на желаната сила на цвета чрез добавяне на разредител или вода и се полага върху масивни повърхности от дърво и дървени облицовки чрез впръскване, патиниране или потапяне. При разреждането използвайте или само вода, или само разредител.

Внимание

Всички съставки, влизащи в композицията са запалими. При съхранение, транспорт и обезвреждане на отпадъците трябва да се спазват съответните законови изисквания.

Срок и условия на съхранение

Продуктът може да се съхранява 12 месеца при правилно складиране в ненарушена и неотворена оригинална опаковка при температура на съхранение от 15ºС до 35 ºС.

Спецификация