Пигментни пасти

Пигментни пасти

Описание:

Пигментните пасти са оцветители, съдържащи полиестерни смоли и чисти пигменти. Произвеждат се чрез диспергиране и смилане на пигментите и смолите за пигментни пасти. Не съдържат мономери, благодарение на което техният срок на годност е по – дълъг от този на ненаситените полиестерни смоли, със съдържание на мономери.

Използват се за оцветяване на гелове и смоли, в зависимост от желаната степен на покривност и наситеност. Освен това са подходящи за употреба и с други системи.

В зависимост от използваното количество, влияят отрицателно върху физичната устойчивост на продуктите, за които са използвани за оцветяване. Освен това, за постигане на устойчивост на цветовете във времето, е необходимо да се използват минимални количества ускорител и инициатор. За правилната употреба на пигментните пасти, следва да се обърне особено внимание на подобни фактори.

Erco притежава широка цветова гама на пигменти. За повече информация относно пигментните пасти, видовете стандартни и специални цветове, моля да се обърнете към отдела за продажби на компанията.

Спецификация